Popis
Toto kimchi je charakteristické svou komplexní chutí, kde jako první vyniká typická kyselost a jemná pikantnost. Jde o naloženou, fermentovanou zeleninu za pomoci bakterií mléčného kvašení, a zároveň o jeden z nejzdravějších způsobů zpracování zeleniny.
S každým soustem konzumujete pořádnou porci vitamínů, ale také vápník, železo, velké množství antioxidantů či probiotik ve formě přátelských Lactobacillus bakterií.
Lze si ho dát samostatně, jako přílohu nebo použít jako přísadu do jídel.
Složení: Kimchi Natur. Mléčně kvašená zelenina. Pekingské zelí, voda, ředkvička červená, červené zelí, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice – lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl), mrkev fialová, jarní cibulka, česnek, chilli vločky Gochugaru (< 1 %), zázvor, rýžová mouka, himálajská sůl. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu celeru a hořčice.
Skladování: Skladujte při teplotě od +2 °C do +6 °C a po otevření spotřebujte do 5 dnů.
Trvanlivost: Min. trvanlivost 6 měsíců.
Země původu: EU
Výživové údaje na 100 g:
Energie | 114 kJ / 27 kcal |
Tuky | 0,3 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 3,5 g |
Z toho cukry | 0,4 g |
Bílkoviny |
1,7 g |
Sůl |
1,7 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.