Proteinová krupicová kaše 40 g - coconut milk

Neohodnoceno
 

Klasickou krupicovou kaši určitě má rád každý. Tato kaše obsahuje bílkoviny a má skvělé složení, takže je vhodná i do diety. Obsahuje nejen bílkoviny, ale také vlákninu, která kromě podpory trávení také pomáhá s větším pocitem zasycení. 

Dostupnost Skladem
45 Kč
   
Kód produktu 1632
Značka Protein & co.
Kategorie Vločky, kaše, granola, müsli
 

25% bílkovin v jedné porci

Zařídila to nejen semolina, ale taky 85% MPC, a.k.a. mléčný proteinový koncentrát. Díky němu do sebe dostanete jak syrovátkový, tak kaseinový bílkoviny. 

K tomu přidejte čekankovou vlákninu, která se postará o tvoji střevní mikroflóru. A samozřejmě chuť vyladěnou sušeným mlékem, lyofilizovaným ovocem / aroma vanilky a kokosovým cukrem.

  • Stačí voda, protože mléčná chuť je přímo v kaši
  • 40 gramů smíchejte se 150 ml horké vody
  • Chvilku míchejte, než se vše spojí
  • Na minutu dejte do mikrovlnky
  • Po vyndání promíchejte a nechte chvilku odpočinout
Složení: 

Coconut milk: pšeničná krupice min. 41 %, mléčný proteinový koncentrát min. 16 %, sušené plnotučné mléko, inulin (čekanková vláknina) min. 5 %, kokos min. 4 %, kokosový cukr, přírodní kokosové aroma

Nutriční hodnoty:

Coconut milk: energetická hodnota 1624 kJ / 388 kcal, tuky 9,3 g (z toho nasycené mastné kyseliny 6,7 g), sacharidy 49,1 g (z toho cukry 13,4 g), vláknina 8,7 g, bílkoviny 25,1 g, sůl 0,23 g

40 g : 

Coconut milk: energetická hodnota 650 kJ / 388 kcal, tuky 3,7 g (z toho nasycené mastné kyseliny 2,7 g), sacharidy 19,6 g (z toho cukry 5,4 g), vláknina 3,5 g, bílkoviny 10 g, sůl 0,09 g

Skladování:

Držte na suchu, ve tmě, dobře uzavřené a při teplotách od 4 °C do 25 °C.

Upozornění:

Výrobek neslouží jako náhrada pestrý stravy. Uchovávej mimo dosah dětí! Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Alergeny:

Produkt obsahuje pšenici, lepek, mléko, mléčné bílkoviny a laktózu. Může obsahovat stopy vajec, arašídů, skořápkových plodů, sóji a jiných obilovin obsahujících lepek.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: