Proteinová krupicová kaše 40 g - creamy vanilla

Neohodnoceno
 

Klasickou krupicovou kaši určitě má rád každý. Tato kaše obsahuje bílkoviny a má skvělé složení, takže je vhodná i do diety. Obsahuje nejen bílkoviny, ale také vlákninu, která kromě podpory trávení také pomáhá s větším pocitem zasycení. 

Dostupnost Skladem
29 Kč
   
Kód produktu 1490
Značka Protein & co.
Kategorie Vločky, kaše, granola, müsli
 

25% bílkovin v jedné porci

Zařídila to nejen semolina, ale taky 85% MPC, a.k.a. mléčný proteinový koncentrát. Díky němu do sebe dostanete jak syrovátkový, tak kaseinový bílkoviny. 

K tomu přidejte čekankovou vlákninu, která se postará o tvoji střevní mikroflóru. A samozřejmě chuť vyladěnou sušeným mlékem, lyofilizovaným ovocem / aroma vanilky a kokosovým cukrem.

  • Stačí voda, protože mléčná chuť je přímo v kaši
  • 40 gramů smíchejte se 150 ml horké vody
  • Chvilku míchejte, než se vše spojí
  • Na minutu dejte do mikrovlnky
  • Po vyndání promíchejte a nechte chvilku odpočinout
Složení: 

Creamy vanilla: pšeničná krupice min. 43 %, mléčný proteinový koncentrát min. 16 %, sušené plnotučné mléko, inulin (čekanková vláknina) min. 5 %, kokosový cukr, přírodní vanilkové aroma

Nutriční hodnoty:

Creamy vanilla: energetická hodnota 1551 kJ / 370 kcal, tuky 5,7 g (z toho nasycené mastné kyseliny 3,5 g), sacharidy 52,2 g (z toho cukry 13,1 g), vláknina 8,3 g, bílkoviny 25 g, sůl 0,25 g

40 g : 

Creamy vanilla: energetická hodnota 621 kJ / 148 kcal, tuky 2,3 g (z toho nasycené mastné kyseliny 1,4 g), sacharidy 20,9 g (z toho cukry 5,3 g), vláknina 3,3 g, bílkoviny 10 g, sůl 0,10 g

Skladování:

Držte na suchu, ve tmě, dobře uzavřené a při teplotách od 4 °C do 25 °C.

Upozornění:

Výrobek neslouží jako náhrada pestrý stravy. Uchovávej mimo dosah dětí! Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Alergeny:

Produkt obsahuje pšenici, lepek, mléko, mléčné bílkoviny a laktózu. Může obsahovat stopy vajec, arašídů, skořápkových plodů, sóji a jiných obilovin obsahujících lepek.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: