ŽIVINA Tikka Masala Indické kari 200 g

Neohodnoceno
 

Indická kari omáčka Tikka Masala nás nikdy neomrzí. Speciální kombinace čerstvých ingrediencí a koření vytváří krásně aromatickou a krémovou omáčku s komplexními vrstvami chutí. Nejčastěji se podává s rýží nebo chlebem naan. Na této nepálivé verzi si pochutná celá rodina.

Dostupnost Momentálně nedostupné
120 Kč
Kód produktu 1445
Značka Živina
Kategorie Kimchi, pesta, kari pasty a nakládaná zelenina
Položka byla vyprodána...
 

Tikka Masala Indické kari 200 g

 

Jedna z nejoblíbenějších indických omáček na světě, to je Tikka Masala. A co to vlastně znamená? Tikka jsou „kousky masa“ a „masala“ je prostě omáčka.

Naše Tikka Masala má bohatou a kořeněnou chuť. Speciální kombinace čerstvých ingrediencí a indického koření přináší autentický zážitek v každém soustu.

Aby bylo kari hotové, přimíchejte do omáčky tučný bílý jogurt nebo kokosové mléko na vaření pro získání té správné konzistence a chuti. K tomu si můžete orestovat také tofu nebo maso a zeleninu na kousky.

Indické kari Tikka Masala doporučujeme podávat s basmati rýží, čočkou nebo plackou naan. Na této nepálivé verzi si pochutná celá rodina. S jednou skleničkou si připravíte 2-3 poctivé porce.

Složení: Zeleninová pasta s kešu ořechy. Pasterizované. Rajčata celá loupaná 46 % (celá loupaná rajčata, rajčatová šťáva, regulátor kyselosti: kyselina citronová), cibule 30 %, kešu ořechy 6 %, cukr krystal, olej řepkový, česnek, zázvor, směs koření (obsahuje chilli vločky 0,1 %), kurkuma kořen, ocet kvasný lihový, sůl 0,54 %. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru, soji a hořčice.

Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.

Trvanlivost: viz obal.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 

548 Kj /  132 Kcal

Tuky

7,6 g

Z toho nasycené mastné kyseliny

1 g

Sacharidy 

12 g

Z toho cukry  

7,3 g

Bílkoviny

2,6 g

Sůl 

0,7 g

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: