Sójová japonská omáčka přírodně fermentovaná 500 ml

Neohodnoceno
 

Japonská sójová omáčka, která je přírodně fermentována bez přidání glutamátu a konzervačních látek, obsahuje množství látek prospěšných pro zdraví a vyniká zejména vysokým obsahem bílkovin, vitamínů skupiny B, vitamínu A a vitamínu C. Použitím sójové omáčky můžete snížit celkový příjem soli, jelikož je bohatá na umami s typickou slanou chutí.

Sójová omáčka je ideální pro dochucení široké škály asijských jídel, včetně salátů, polévek a sushi. Je skvělá pro marinování tofu, masa, ryb a zeleniny. Po otevření je doporučeno sójovou omáčku uchovávat v chladu v lednici, kde si zachová svou kvalitu až 2 roky.

Dostupnost Skladem
169 Kč
   
Kód produktu 1153
Značka Živina
Kategorie Kimchi, pesta, kari pasty a nakládaná zelenina
 

Japonská sójová omáčka, která je přírodně fermentována bez přidání glutamátu a konzervačních látek, obsahuje množství látek prospěšných pro zdraví a vyniká zejména vysokým obsahem bílkovin, vitamínů skupiny B, vitamínu A a vitamínu C. Použitím sójové omáčky můžete snížit celkový příjem soli, jelikož je bohatá na umami s typickou slanou chutí.

Složení: Sójová omáčka, přírodně fermentovaná. Japonská.  Pitná voda, sójové boby, pšenice (lepek odstraněn během fermentace), jedlá sůl. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice. 

Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah přímého slunečního záření.

Min. trvanlivost: min. 1 rok

Země původu: EU.

Výživové údaje na 100 ml výrobku:

Energetická hodnota 

279 Kj / 66 Kcal

Tuky

0 g

Z toho nasycené mastné kyseliny

 0 g

Sacharidy 

2,1 g

Z toho cukry  

0 g

Bílkoviny

9,1 g

Sůl 

17,1 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: